Alege noul tău viitor!

Achizitia unei noi locuinte poate fi o provocare in contextul actual al pietei imobiliare. Factorii pe care trebuie sa ii luam in calcul atunci cand dorim sa investim intr-o proprietate sunt multipli si subiectivi: locatia, experienta dezvoltatorului, facilitatile complexului, siguranta si securitatea, accesibilitatea, etc.

Complexul nostru  este localizat in imediata apropiere a Lacului Morii, intr-o zona aerisita, cu multe spatii verzi, unde te poti bucura de natura si unde apartamentul visat poate insemna mai mult decat o locuinta.

 

Avantajele vietii în Ajustorului 12

 

Daca doriti o viata linistita, intr-un apartament confortabil, cu finisaje moderne si de calitate, aproape de natura, potrivit pentru familii cu copii care pot constitui o comunitate restansa si omogena, atunci este locul potrivit.

 

Este o zona rezidentiala privilegiata, cu o pozitie extrem de avantajoasa, intr-o zona linistita, care va deveni centru de activitati culturale si sportive, prin amenajarea completa a Lacului Morii. In curand vei avea acces la o promenada de 2 km, unde te vei putea bucura de plimbari lungi alaturi de familie, vei putea face plaja sau practica sporturi acvatice, sau vei putea lua parte la diverse activitati culturale.

 

Cel este cel mai nou proiect  localizat în imediata apropriere a Lacului Morii.


Detaliile tehnice ale proiectului

  • Blocurile sunt construite cu fundatii din beton armat de tip radier general, plansee, stalpi, diafragme si grinzi din beton armat.
  • Inchiderile exterioare sunt realizate din caramida cu stalpisori de beton, caramida de tip Porotherm fiind de 30 cm, iar compartimentarile interioare sunt realizate din caramida de tip Porotherm de 15 cm grosime si tavane placate cu gips-carton.
  • Fatadele sunt izolate cu termosistem din polisteren EPS 80 cu grosimea de 10 cm, cu bariera din vata minerala rezistenta la foc si sunt finisate cu tencuiala decorativa impermeabila.
  • Parcajele in complex vor fi asigurate prin locuri de parcare subterane si supraterane, strazile de circulatie din interiorul complexului vor fi de 6 m latime, caile pietonale fiind amplasate intre cladire si carosabil, iar Complexul va functiona cu circuit inchis, cu acces controlat prin posturi de paza si bariera de acces.
  • Blocul este prevazut cu 2 lifturi moderne si de mare viteza marca KONE, spatiile comune interioare vor fi placate cu granit, intrarea in bloc fiind prevazuta cu interfon.
  • Apartamentele vor fi dotate cu tamplarie de pvc cu 6 camere (de culoare gri antracit la exterior si alb la interior) cu geam triplu cu protectie low-e, usi de interior celulare din MDF, usi de intrare metalice, parchet laminat de 10 cm grosime, gresie si faianta. Apartamentele vor fi livrate fara obiecte sanitare.