1.  Drepturi de autor si marci inregistrate

1.1. Drepturile de proprietate intelectuala asupra intregului continut al site-ului, incluzand fara limitare toate textele, imaginile, elementele grafice, animatiile, software si alte elemente similare (Continutul), apartin in exclusivitate proiectului ajustorului 12.ro. Folosirea continutului acestui site fara acordul nostru este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare. Orice continut care consta intr-o marca, logo, sau marca industriala reprezinta marca inregistrata a carei utilizare este strict interzisa fara permisiunea in scris a titularului marcii.

2.   Limitarea responsabilitatii

2.1. Utilizarea acestui website reprezinta in totalitate optiunea dumneavoastra, orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea website-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura (inclusiv daune provocate de virusi care ar putea sa va infecteze computerul, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor) rezultate in urma accesarii sau utilizarii acestui site, descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau materiale audio de pe acest site.

3.  Link-uri pe website-urile unei terte parti

3.1. Website-ul https://ajustorului12.ro poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori acest lucru. Nu controlam si nu suntem raspunzatori pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor website-uri care se acceseaza prin link-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, ne asumam in mod special orice raspundere daca aceste site-uri: incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti, sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare, nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop, nu ofera o securitate adecvata, contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau sunt licentioase sau calomnioase.

4.  Utilizarea website-ului https://ajustorului12.ro

4.1. In timpul utilizarii website-ului si a serviciilor sale, dumneavoastra, utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor, etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

5.  Politica de prelucrare a datelor personale

5.1. Protejarea sferei dumneavoastra private in timpul utilizarii website-ului nostru web reprezinta pentru noi un aspect extrem de important. De aceea, va informam in continuare in detaliu cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

5.2. Prezenta declaratie privind protectia datelor se aplica doar pentru (https://ajustorului12.ro) si pentru subdomeniile aferente, precum si pentru paginile ce prezinta campanii promotionale, insa nu si pentru pagini controlate sau operate de terti. Va rugam sa verificati declaratiile privind protectia datelor ale paginilor web controlate sau operate de terti, deoarece aceste pagini web nu se afla sub controlul proiectului rezidential si nu isi asuma raspunderea pentru continutul acestora si masurile acestora privind protectia datelor.

5.3. Securitatea datelor: Pentru protectia datelor dumneavoastra, s-au luat masuri tehnice si organizatorice pentru a proteja aceste date in special impotriva pierderii, manipularii sau accesului neautorizat. Masurile adoptate sunt verificate in mod regulat si sunt adaptate constant la stadiul tehnicii.  In cazul unei incalcari a protectiei datelor dumneavoastra cu caracter personal, care se estimeaza ca vor avea drept consecinta un risc major pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, va vom notifica imediat, pe cat posibil intr-un interval de 72 de ore.

5.4. Va rugam sa retineti ca sunteti personal raspunzator pentru confidentialitatea si pastrarea in conditii de siguranta a datelor dumneavoastra de utilizator sau a parolelor dumneavoastra, care v-au fost predate sau comunicate.

5.5. Prelucrarea datelor minorilor- Va punem in vedere in mod expres ca toate prelucrarile de date cu caracter personal se refera exclusiv la persoane care au implinit varsta de 16 ani. Utilizarea sistemelor si a instrumentelor, precum si a rezultatelor procesarii datelor utilizatorilor care nu au aceasta varsta minima este interzisa fara acordul parintilor/tutorilor. In cazul in care are totusi loc o procesare a datelor cu caracter personal, vom sista procesarea acestor date odata cu luarea la cunostinta a acestui fapt.

5.6. CE FEL DE DATE PERSONALE PRELUCRAM?

Daca sunteti client sau potential client al proiectului rezidential:

Colectam date cu caracter personal in urma celor mai multe interactiuni cu dvs., precum si in cadrul celorlalte aspecte ale activitatii noastre.

Categoriile de date pe care le prelucram sunt urmatoarele:

a) date necesare pentru transmiterea unei oferte in urma solicitarii dvs. si pentru mentinerea contactului cu dvs.(de exemplu, nume, prenume, e-mail, telefon, adresa);

b) informatii despre solicitarea dvs., inclusiv cerinte speciale si preferinte legate de apartament;

c) date suplimentare necesare incheierii contractelor intre dvs. si noi (de exemplu, pentru incheierea unui contract de inchiriere, vom avea nevoie de seria si numarul actului de identitate precum si de adresa dvs., iar pentru incheierea unui contract de vanzare-cumparare vom avea nevoie de CNP-ul dvs. pentru autentificarea actului de catre un notar public);

d) informatii despre autovehiculele pe care este posibil sa le aduceti pe proprietatea noastra, de exemplu numar de inmatriculare;

e) informatiile pe care le furnizati cu privire la preferintele dvs. de marketing;

f) datele personale furnizate de dvs. in vederea inscrierii si abonarii la newsletter;

g) recenzii si opinii referitoare la serviciile noastre;

h) orice alte tipuri de informatii pe care alegeti sa ni le furnizati.

De asemenea, camerele de supraveghere si alte masuri de securitate aflate pe proprietatile noastre pot capta sau inregistra imagini ale dumneavoastra, locatarilor si vizitatorilor in locuri publice (cum ar fi intrarile in sediu sau holurile locatiei), precum si datele dvs. de localizare (prin imaginile surprinse de camerele de supraveghere).

Puteti alege oricand ce date personale doriti sa ne furnizati. Cu toate acestea, daca alegeti sa nu furnizati anumite date personale, in cazul in care temeiul solicitarii noastre este respectarea unei obligatii legale, obligatii contractuale sau obligatii necesare pentru incheierea unui contract vom fi in imposibilitatea de a va oferi anumite servicii, de exemplu:

(i) daca nu doriti sa ne dati nume, prenume, adresa de e-mail sau numar de telefon in cazul in care solicitati o oferta, nu vom putea sa realizam si sa transmitem oferta solicitata, sau (ii) avand in vedere obligatiile legale in vigoare, in masura in care nu doriti sa ne acordati notarului public CNP-ul dvs. pentru completarea si autentificarea contractului de vanzarecumparare, nu va putea incheia contractul cu dvs.

Daca sunteti potential angajat

Colectam informatiile din CV-ul trimis de dvs. precum si orice alta informatie transmisa odata cu CV-ul si/sau in cadrul interviurilor la care v-ati prezentat.

Daca sunteti vizitator in cadrul locatiilor noastre

Camerele de supraveghere pot capta sau inregistra imagini ale vizitatorilor in locuri publice (cum ar fi intrarile in locatiile noastre).

Daca sunteti utilizator al site-ului nostru de internet

Pentru citirea informatiilor existente pe site nu este necesara oferirea datelor personale.

Totusi, in scopul exploatarii tehnice a portalului, colectam ora si data accesarii site-ului Internet si adresa IP din care a fost accesat site-ul nostru de Internet.

Pentru utilizarea unor servicii (ex. formularul de contact) sunt necesare anumite date personale. Pentru detalii, va rugam sa consultati sectiunea corespunzatoare operatiunii utilizate pe site.

CATEGORII SPECIALE DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Termenul „categorii speciale de date cu caracter personal“se refera la originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice sau apartenenta la sindicate si prelucrarea de date genetice, de date biometrice, de date privind sanatatea sau de date privind viata sexuala sau orientarea sexuala. In general, nu prelucram astfel de informatii speciale decat daca doriti dvs. sa ni le oferiti.

5.7.IN CE SCOP SI IN CE TEMEI PRELUCRAM DATELE DVS PERSONALE?

Daca sunteti client sau potential client si ne-ati furnizat datele dupa cum urmeaza:

  1. Formular de contact general sau apel telefonic la numarul afisat pe website

Formular de contact (material informativ disponibilitati, cumparare unitati locative, informare despre proiectul rezidential, apreciere, reclamatii altele): La trimiterea formularului de contact respectiv, inceperea convorbirii telefonice, vor fi prelucrate datele dumneavoastra cu caracter personal din categoriile*(nume, prenume, telefon, adresa de email, mesaj specific) in conditiile prevazute in aceasta sectiune.

Scop: Raspunsul la solicitarea dumneavoastra

Temei: Interes legitim de a prelucra individual intrebarile dumneavoastra si de a putea raspunde.

Consecintele refuzului: in situatia in care nu furnizati aceste date, nu ne veti putea contacta si nu va vom putea furniza informatiile solicitate. Pentru acest scop, datele vor fi transmise catre reprezentantii de vanzari iar dumneavoastra veti fi contactati de acestia pentru a raspunde solicitarilor adresate.

B)  La trimiterea formularului de contact sau apelarii telefonice in vederea unei solicitari de vizionare unitate locativa din stoc, datele dumneavoastra cu caracter personal din categoriile* (nume, prenume, telefon, adresa de email, mesaj specific) sunt prelucrate in conditiile prevazute in aceasta sectiune.

Scop: Pregatirea/efectuarea si derularea unei cumparari de unitate locativa din stoc sau pentru a raspunde solicitarilor de oferte transmise de dvs. Datele sunt prelucrate prin intermediul reprezentantilor de vanzari ai proiectului rezidential.

Temei: Executarea unui contract sau luarea masurilor precontractuale la solicitarea dumneavoastra.

Consecintele refuzului: in situatia in care nu ne furnizati aceste date, nu veti putea primi propuneri din partea reprezentantului de vanzari.

C) Contactul cu dvs.

Datele vor fi transmise catre reprezentantii de vanzari autorizati iar dumneavoastra veti fi contactati de acestia pentru pregatirea/efectuarea si derularea unei cumparari de unitate locativa din stoc.

Scop: prelucram datele dvs. personale pentru mentinerea contactului cu dvs. in vederea transmiterii informatiilor necesare si de interes pentru dvs.

Temei: incheierea si executarea unui contract; de asemenea, va putem transmite informatii cu privire la locatia inchiriata sau cumparata de dvs. in baza interesului nostru legitim

D) Incheierea contractului cu dvs.

Scop: prelucram datele dvs. personale pentru incheierea valida a contractului solicitat de dvs.

Temei: incheierea si executarea unui contract si indeplinirea unor obligatii legale

Scop: prelucram datele dvs. personale pentru facilitarea de informatii despre modalitati de finantare

Temei: informarea despre produse financiare si/sau incheierea si executarea unui contract de prestari servicii

F) Marketing:

Scop: prelucram datele dvs. personale in scopuri de marketing, precum newsletter-uri comerciale si comunicari de marketing privind produse si servicii noi sau alte oferte despre care credem ca ar putea fi de interes pentru dvs.

  • Inscrierea la Newsletter

Datele indicate la inscrierea respectiva din categoriile* (date de contact si identificare) vor fi utilizate doar pentru trimiterea de newsletter. La trimiterea newsletterului vom utiliza adresa de e-mail comunicata de dumneavoastra si in final avem nevoie de confirmarea dumneavoastra ca, in calitate de titular al adresei de e-mail, sunteti de acord cu primirea acestora. Vom include un link de dezabonare, pe care il puteti utiliza daca nu doriti sa va mai trimitem mesaje.

Scop: Trimiterea informatiilor despre produse, servicii si evenimente

Temei: Consimtamantul

Consecintele refuzului: in situatia in care nu sunteti de acord cu aceasta prelucrare, nu veti primi newsletterul.

*Campuri de date exacte: Formula de adresare, prenume, nume, e-mail.

Daca este necesar, in conformitate cu legislatia aplicabila, vom obtine consimtamantul dvs. inainte de a va prelucra datele personale in scopuri de marketing direct.

In acest caz, va aducem la cunostinta ca veti putea retrage in orice moment consimtamantul pentru prelucrarea in scop de marketing, caz in care nu veti mai primi nicio comunicare de marketing din partea noastra.

De asemenea, cu ocazia participarii in cadrul anumitor evenimente (ex. Targuri imobiliare), este posibil sa realizam cateva fotografii, iar unele dintre aceste ar putea fi distribuite si in mediul online pentru a arata si celorlalti cum se deruleaza respectivele evenimente. In orice caz, pentru ca tinem cont de dreptul dvs. la viata privata, vom face tot posibilul ca dvs. sa fiti informati despre faptul ca vor fi facute fotografii (pentru obiectiuni cu privire la fotografiile noastre a se vedea “Dreptul la opozitie” din Sectiunea “Drepturile dumneavoastra”)

G) Alte comunicari: prin e-mail, telefon sau SMS

Scop: aceste comunicari vor fi facute pentru un motiv specific precum: (i) pentru a raspunde cererilor dumneavoastra, (ii) daca nu ati finalizat o cerere de oferta sau o plata, este posibil sa va trimitem un e-mail pentru a va reaminti sa finalizati procesul, (iii) pentru a va informa despre modalitatea in care au fost solutionate plangerile si/sau incidentele aparute in urma colaborarii noastre, (iv) pentru a ne asigura ca ati avut o experienta placuta in contextul apelarii la serviciile oferite de societatea noastra.

Temei juridic: interesul nostru legitim de a oferi servicii la standarde dorite prin solutionarea eventualelor cereri/plangeri si pentru a va asigura de intreaga noastra disponibilitate; in cazul in care raspundem unei solicitari in derularea contractului incheiat cu dvs., temeiul pe care se bazeaza prelucrarea este executarea unui contract.

H) Daca sunteti vizitator in cadrul locatiei noastre:

Scop: prelucram datele dvs. personale pentru a asigura protectia bunurilor si a persoanelor din cadrul locatiei.

Temei: interesul nostru legitim de a asigura atat protectia bunurilor clientilor/personalului, cat si protectia persoanelor din cadrul locatiei noastre.

I) Daca sunteti utilizator al site-ului nostru de internet

Scop: monitorizarea traficului in vederea identificarii erorilor si/sau orice alta disfunctionalitate a site-ului.

Temei: ne bazam aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim si anume punerea la dispozitia dvs. a unui site complet functional prin repararea oricarei erori, precum si prin imbunatatirea continua a acestuia.

L) Daca sunteti reprezentant sau persoana de contact al furnizorilor sau partenerilor nostri de afaceri:

Scop: derularea relatiilor contractuale cu furnizorii sau partenerii nostri de afaceri.

Temei: executarea unui contract.

M) Daca sunteti potential angajat

Scop: evaluarea aplicatiei dvs. de angajare.

Temei: incheierea unui contract.

Pentru toate categoriile de persoane de mai sus, putem procesa datele dvs. si in contextul urmatoarelor activitati:

a) Restructurari, reorganizari interne sau vanzari de active sau parti sociale/actiuni:

Scop: prelucram datele dvs. pentru efectuarea operatiunilor mentionate mai sus.

Temei: interesul legitim de a efectua operatiunile, mai ales in conditiile in care acestea ar fi imposibil de realizat in lipsa unei prelucrari a datelor dvs.

Cu toate acestea, va asiguram ca aceasta eventuala prelucrare va fi efectuata in conformitate cu prezenta politica si prin implementarea unui masuri care sa asigure confidentialitatea datelor dvs.

b) Securitate:

Scop: prelucram datele personale pentru securitatea bunurilor si integritatea fizica a persoanelor.

Temei: ne bazam pe interesul nostru legitim de a asigura protectia bunurilor dvs., precum si protectia persoanelor aflate in perimetrul locatiei noastre.

c) Motive juridice:

Scop: in anumite cazuri, trebuie sa prelucram informatiile furnizate, care pot include date cu caracter personal, pentru a rezolva disputele juridice sau reclamatiile, pentru investigatiile si respectarea reglementarilor legale aplicabile, pentru a pune in aplicare un acord sau pentru a ne conforma solicitarilor din partea organelor publice in masura in care aceste solicitari indeplinesc conditiile impuse de lege.

Temei: motivele prelucrarii pot fi reprezentate de obligatia legala (in cazul in care avem obligatia legala de a divulga anumite date cu caracter personal autoritatilor publice) sau de interesul nostru legitim de a rezolva eventualele dispute si/sau reclamatii.

5.8. CAT TIMP PASTRAM DATELE DVS PERSONALE?

Datele dvs. personale sunt pastrate pe toata perioada realizarii scopurilor detaliate in prezenta politica, daca o perioada mai lunga de timp de pastrare nu este necesara sau permisa de legea aplicabila.

Revizuim constant necesitatea pastrarii datelor dvs. personale, iar in masura in care prelucrarea nu mai este necesara si nu exista obligativitatea impusa de lege de a pastra datele dvs. personale, vom sterge/distruge informatiile dvs. personale cat mai curand posibil si intr-un mod in care sa nu mai poata fi recuperate sau reconstituite (spre exemplu, vom sterge/distruge toate datele persoanelor care nu au fost angajate in urma interviurilor, daca nu exista perspectiva serioasa de angajare in viitor).

Daca informatiile personale sunt imprimate pe suport de hartie, acestea vor fi distruse intrun mod care asigura eliminarea lor in totalitate, iar daca acestea vor fi salvate pe suporturi electronice, vor fi sterse prin mijloace tehnice pentru a asigura faptul ca informatiile nu mai pot fi recuperate sau reconstituite ulterior.

6. Cookies si Social Plug-ins

6.1. Colectam date in mod automat prin utilizarea de Cookie-uri. Un Cookie este un mic fisier text care salveaza setarile pentru internet. Aproape fiecare pagina web foloseste aceasta tehnologie. Aceasta este descarcata de browser-ul dumneavoastra de internet la prima accesare a unei pagini web. La urmatoarea accesare a acestei pagini web cu acelasi dispozitiv, Cookie-urile si informatiile salvate sunt fie trimise inapoi la pagina web care le-a creat sau catre o alta pagina web careia ii apartin (Third Party Cookie). Astfel, pagina web recunoaste ca ati mai accesat o data pagina cu acest browser si variaza in unele cazuri continutul afisat.

6.2 Pentru mai multe informatii privind Cookie-urile utilizate pe pagina noastra web, consultati documentul de Cookies.

7. Drepturile persoanelor vizate

7.1. CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRA?

In calitate de persoana vizata beneficiati de urmatoarele drepturi prevazute de GDPR:

a) Dreptul de acces: ne puteti solicita (i) o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal si, in caz afirmativ, acces la datele respective si informatii cu privire la acestea, precum si (ii) o copie a datelor dvs. personale pe care le detinem (art. 15 din GDPR);

b) Dreptul la rectificare: ne puteti informa despre orice modificare a datelor dvs. Personale sau ne puteti cere sa corectam datele personale pe care le detinem despre dvs. (art. 16 din GDPR);

c) Dreptul la stergere („dreptul de a fi uitat”): in anumite situatii (ca de exemplu (i) cazul in care datele au fost colectate ilegal, (ii) data limita pentru stocarea datelor a expirat, (iii) v-ati exercitat dreptul la opozitie sau (iv) prelucrarea datelor se realiza pe baza de consimtamant si v-ati retras consimtamantul), ne puteti cere sa stergem datele personale pe care le detinem despre dvs. (art. 17 din GDPR);

d) Dreptul de a restrictiona prelucrarea: in anumite situatii (ca de exemplu cazul in care este contestata exactitatea acestor date sau legalitatea prelucrarii), ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor dvs. pentru o anumita perioada (art. 18 din GDPR);

e) Dreptul la portabilitatea datelor: sa ne solicitati sa va trimitem datele dvs. personale unei terte parti sau direct catre dvs. (art. 20 din GDPR);

f) Dreptul la opozitie: in anumite situatii (ca de exemplu prelucrarea ce are ca temei juridic interesul legitim), ne puteti solicita sa nu mai prelucram datele dvs. (art. 21 din GDPR).

g) In cazul in care folosim datele dvs. personale pe baza consimtamantului dvs., aveti dreptul sa retrageti acest consimtamant. In cazul in care folosim datele dvs. personale pe baza consimtamantului dvs., aveti dreptul sa retrageti acest consimtamant in orice moment. In aceasta situatie, datele dvs. nu vor mai fi prelucrate de noi, cu exceptia cazului in care o dispozitie legala ne obliga la pastrarea si arhivarea acestora. In orice caz, va vom informa daca exista o astfel de prevedere legala si o vom indica in mod expres.

8. Cum protejam datele personale?

8.1. Website-ul utilizeaza tehnici de securitate a informatiei, precum firewall-uri, proceduri de control al accesului si mecanisme criptografice, toate acestea cu obiectivul de a evita accesul neautorizat la date si pentru a garanta confidentialitate acestora.

8.2. MASURI DE SECURITATE TEHNICA SI ORGANIZATIONALA

Implementam masuri adecvate tehnice si organizationale pentru a asigura un nivel de securitate adecvata riscului si a proteja datele cu caracter personal impotriva distrugerii in mod accidental sau ilegal, pierderii, modificarii, divulgarii sau accesului neautorizate la datele cu caracter personal transmise, stocate sau prelucrate intr-un alt mod.

•Pseudonimizarea/ cripitarea datelor cu caracter personal ale Clientului in masura in care este posibil fara a afecta executarea contractului.

•Capacitatea de a asigura confidentialitatea, integritatea, disponibilitatea si rezistenta permanenta a activitatilor si serviciilor de prelucrare a datelor. Datele cu caracter personal trebuie sa fie protejate impotriva distrugerii sau stergerii accidentale.

•Un proces pentru testarea, evaluarea si aprecierea periodice ale eficacitatii masurilor tehnice si organizatorice pentru a garanta securitatea prelucrarii.

•Masuri de control al accesului (fizic si informatic) pentru a preveni accesul fizic al persoanelor neautorizate la facilitatile de prelucrare a datelor.

•Masuri de control al utilizarii pentru a preveni utilizarea facilitatilor si sistemelor de prelucrare a datelor de catre persoane neautorizate, inclusiv mijloace de atribuire a privilegiilor si numelor de utilizator si a parolelor.

•Masuri de control al transmisiei datelor pentru a preveni citirea, copierea, modificarea sau stergerea datelor cu caracter personal pe durata transmiterii, transportului sau stocarii pe suporturi de date si pentru a permite efectuarea de verificari care sa identifice destinatarii autorizati sa primeasca datele cu caracter personal, inclusiv prin mijloace de criptare.

•Masuri de control a introducerii de date pentru a permite verificarilor ulterioare sa determine daca si cine a introdus, modificat sau sters datele cu caracter personal in sistemele de prelucrare automata sau de introducere a datelor, inclusiv prin jurnale ale auditurilor.

•Un proces de evaluare a riscurilor care permite Furnizorului sa evalueze si selecteze nivelul adecvat de securitate, luand in calcul riscurile aferente prelucrarii. Astfel de informatii vor fi solicitate Furnizorului daca este cazul.

•Politica si procedura de interventie in caz de incidente si incalcari ale securitatii datelor cu caracter personal care reglementeaza modul in care Furnizorul actioneaza in cazul unei astfel de incalcari.

•Protectia datelor si instruirea de securitate a personalului.

9. Date de contact

Email: vanzari@ajustorului12.ro

Pentru procesarea cererii, va putem solicita identificarea prin prezentarea unui act de identitate.

10. Aspecte juridice

10.1. In anumite cazuri este posibil ca preturile sa nu mai fie de actualitate. Pentru informatii exacte cu privire la preturi, va rugam sa-l contactati pe reprezentantul dumneavoastra de vanzari. Va rugam sa va informati la incheierea contractului de vanzare-cumparare cu privire la specificatiile exacte si pretul exact pentru unitatea locativa. Toate imaginile au caracter informativ. Va rugam sa aveti in vedere ca nu putem garanta corespondenta exacta a caracteristicilor din imaginile de prezentare, din cauza modului diferit de afisare al diferitelor monitoare. Toate materialele comerciale de prezentare referitoare la acest proiect rezidential (imagini, caracteristici tehnice, finisaje, preturi, etc) nu creeaza obligatii contractuale, nu constituie oferta de contractare si pot fi modificate unilateral de Dezvoltator.

Informatii detaliate, vizionari si contractare numai prin reprezentantii autorizati ai dezvoltatorului.